archive5 Shtator, 2022 - 23:58

Lajme

SBASHK-u tregon kur do të përfundojë greva në arsim!

Kryetari i SBASHK, Rrahman Jasharaj, ka thënë se ata janë të gatshëm për dialog me Qeverinë për zgjidhjen e kërkesave të tyre. Jasharaj ka thënë se në se nuk reflektohet nga Qeveria greva do të vazhdojë gjatë dhe nuk ka kthim prapa. “Na jemi të gatshëm edhe të shtunave edhe...
Lajme

Jasharaj: Nuk jam as hajn, as milioner, as nuk jam tradhëtar

Kryetari i Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, Rrahman Jasharaj, në emisionin “Pressing” të t7 ka thënë se nëse do të heqin dorë nga greva, “në përkthim në gjuhën shqipe do të ishte tradhti ndaj anëtarësisë”. Jasharaj tha se nuk e ndalë grevën edhe nëse “e ngrehin zhag”....
1 2 3 5
Page 1 of 5