archive2 Shtator, 2022 - 22:39

Lajme

Kajtazi: Një PDK të tillë e do vetëm Albin Kurti

Gazetari Vehbi Kajtazi ka dalë me një analizë rreth opozitarizmit të partive politike në Kosovës karshi pushtetit të Albin Kurtit, raporton Paparaci. Sipas tij, Partia Demokratike e Kosovës, ndonëse është më e madhja sa i përket mbështetjes elektorale në Kuvend, është me e vogla në ndikim dhe opozitarizëm. Kajtazi thotë...
1 2 3 6
Page 1 of 6