Monthly Archives: Shtator, 2022

spot_imgspot_img

Letër drejtuar pasuesve të Pandeli Sotirit dhe Mati Logorecit

Shkruan: Atdhe Gjoci Lëmoshë është kur lypë pa dhënë gjë në këmbim të asaj që kërkon, e kërkon siç thotë populli për sevap. Por, ti...

Rrahman Jasharaj po lyp pare, kryeministri po lyp bela!

Shkruan: Kimete Berisha Albin Kurti po e paguan belanë me pare. ‘Ti lypës e unë përderës’: asnjërit s’ka kush ua jep atë që po e lypin. –...
Verified by MonsterInsights