archive12 Gusht, 2022 - 23:56

Biznes

Propozohet dyfishimi i tarifave të energjisë elektrike

Dyfishim i tarifave të rrymës është propozuar nga furnizuesi me rrymë, KESCO, në kërkesën e bërë te Zyra e Rregullatorit të Energjisë për shqyrtim të jashtëzakonshëm të tarifave. Të premten, KESCO ka publikuar propozimin e vet, për të cilin ZRRE-ja pritet të vendosë brenda dy javësh, siç raporton KOHA. KESCO...
Lajme

Profesor Ismail Hasani: Ka depërtim të radikalizmit islamik në Kosovë

Profesori i sociologjisë së religjionit, Ismail Hasani, në vazhdën e debatit që po zhvillohet ditëve të fundit në lidhje me mbajtjen e shamisë në shkolla, ka thënë se shoqëria në Kosovë është shoqëri multietnike dhe fetare dhe që përkatësia e brendshme fetare nuk shpërfaqet përmes pamjes së jashtme dhe formave...
1 2 3 4
Page 1 of 4