archive1 Gusht, 2022 - 21:07

ShowBiz

Rekomandohet që Sunny Hill-it përsëri t’i ndërrohet lokacioni, në Gërmi mund të dëmtohet biodiversiteti

Grupi “Qytetarët aktivë” në Facebook kanë bërë të ditur se është protokolluar kërkesa e Institutit të Kosovës për Mbrojtjen e Natyrës që Festivali “Sunny Hill” mos të mbahet në Gërmi. Si arsye për këtë është përmendur dëmtimi i natyrës, biodiversitet dhe faunës në Peisazhin e Mbrojtur të Gërmisë. Ky është...