Monthly Archives: Gusht, 2022

spot_imgspot_img

Çfarë do të mendojnë për ne brezat e ardhshëm?

Nga William MacAskill Romakët skllavëruan njerëzit, vunë në zbatim një patriarki të ngurtë, dhe kënaqeshin me spektaklin e të burgosurve që torturoheshin në Koloseum. Mendjet...