archive29 Korrik, 2022 - 21:26

Shëndeti

3 rastet kur nuk duhet të pini ujë

Në përgjithësi, pirja e ujit nuk është gjë e keqe, sepse në fakt ai është shumë i rëndësishëm për trupin, si nga brenda ashtu edhe nga jashtë, pasi të gjitha funksionet e trupit (si tretja) kanë nevojë për lagështi të mjaftueshme për të ecur pa probleme. Por në këto raste...
Biznes

Inflacioni prek rekord të ri në Eurozonë

Shkalla e inflacionit në Eurozonë ka arritur në 8.9 për qind në muajin korrik. Kjo shifër përbën rekord të ri, teksa lufta e paprovokuar e Rusisë në Ukrainë vazhdon të ndikojë në rritje të çmimeve të ushqimit dhe energjisë. Presidenti rus, Vladimir Putin, ka urdhëruar pushtimin e Ukrainës më 24...
1 2
Page 1 of 2