archive6 Korrik, 2022 - 21:41

Lajme

Kaq kushton bileta Prishtinë – Fushë Kosovë

Në vazhën e rritjes së çmimeve pothuajse te çdo shërbim e produkt, rritje ka pësuar edhe bileta Prishtinë- Fushë Kosovë. Një taksist që bartë udhëtarët e kësaj linje, e ka shkruar në veturën e tij çmimin e biletës, e cila është 80 centë. “80 centë bileta”, ka shkruar ai në...
Lajme

Bien çmimet e naftës dhe benzinës në Kosovë

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka caktuar çmimet tavan për shitjen e derivateve, për ditën e mërkurë. Sipas vendimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.78 euro për litër, një cent më pak se dje. I benzinës 1.74 euro, dy centë më pak se një ditë më parë....