archive27 Qershor, 2022 - 21:37

Lajme

Asnjë nga maturantët nuk i mori 100 pikë në testin e maturës

Nga rreth 22 mijë maturantë që iu nënshtruna provimit të maturës asnjë nxënës nuk ka arritur që t’i marrë 100 pikë. Kështu tha në një lidhje të drejtëpërdrejt në emisionin Info Klania në Radio Klan Kosova FM, Fatmir Elezi, shef i Divizionit për Standard, Monitorim dhe Vlerësim në Ministrinë e...
1 2
Page 1 of 2