archive15 Qershor, 2022 - 22:51

Lajme

A do ta marrë Kosova liberalizimin e vizave më 23 qershor?

Më 23 qershor në Bruksel do të mbahet takimi i liderëve të BE-së dhe Ballkanit Perëndimor. Gjashtë liderët e vendeve të Ballkanit Perëndimor janë kthyer më 23 qershor janë ftuar në Bruksel për t’u takuar me anëtarët e Këshillit Evropian. Mirëpo ende nuk dihet nëse çështja e liberalizimit të vizave...
Lajme

Ndrron jetë babai i afaristëve të njohur nga Mitrovica

Sot ka vdekur kryefamiljari i famlijes së njohur Hajra nga Mitrovica, Rifat Hajra. Familja Hajra është e njohur në Mitrovicë por edhe më gjerë, pasi familjarët njihen edhe si biznesmenë të susksesshëm në disa sfera, si në autopjesë, ndërtim, gastronomi dhe blegtori, shkruan Jepi zë. Familja Hajra ka pranuar telegram...