archive13 Qershor, 2022 - 17:23

Lajme

“Big Brother VIP” së shpejti për herë të parë në Kosovë

Formati “Big Brother” po zgjerohet në një treg të ri mediatik, duke u transmetuar për herë të parë në territorin e Republikës të Kosovës, pas marrëveshjes me Banijay Rights. Tashmë është zyrtare se marrëveshja mes Banijay, Artmotion dhe KlanKosova do të sjellë edicionin Big Brother VIP për herë të parë...