archive4 Qershor, 2022 - 21:15

Lajme

Profil, ky është Presidenti i ri i Republikës së Shqipërisë

Bajram Begaj, i cili prej korrikut të 2020 udhëhoqi me postin e Shefit të Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura, u zgjodh Presidenti i Republikës së Shqipërisë. Gjeneralmajor Bajram Begaj ka lindur më datë 20 Mars 1967, në Rrogozhinë. Begaj, veç karrierës ushtarake ka dhe një karrierë të pasur...
Lajme

MSH: Është pranuar një person i dyshuar për Lijën e majmunëve

Ministria e Shëndetësisë ka konfirmuar se një rast i dyshimtë për Lijën e Majmunit është duke u trajtuar në QKUK. Bëhet fjalë për një 69-vjeçar nga Komuna e Dragashit, raporton Express. Ai është pranuar për trajtim dje. “Ministria e Shëndetësisë, përkatësisht, Instituti Kombëtar Shëndetësisë Publike të Kosovës, me datë 03...