archive28 Maj, 2022 - 11:57

Lajme

Krejt çka dihet deri më tani për vrasjen e 30-vjeçarit në Ferizaj

30-vjeçari Gazmend Hyseni mbeti i vrarë në orët e para të së shtunës në Ferizaj. I dyshuari kryesor për vrasjen e 30-vjeçarit është Qëndrim Januzi, vëllai i reperit “Buta”. Hyseni dhe Januzi sipas raportimeve të deritanishme deri vonë kanë qenë shokë mes vete. Ndërkohë, që kryeprokurori i Prokurorisë Themelore të...
1 2
Page 2 of 2