archive25 Maj, 2022 - 22:04

Auto

Kjo është vetura elektrike që kushton vetëm 13 mijë euro

Një veturë elektrike (EV) me pak më shumë se 160 kilometra rreze dhe një çmim nën 13 mijë eurosh nuk tingëllon e mundur në ditët e sotme, duke marrë parasysh çmimet e makinave elektrike për momentin, por kjo është pikërisht ajo që Nissan ka prezantuar në Japoni. Nissan Sakura u...
Shëndeti

Kështu rrezikoni të infektoheni nga Lija e majmunëve

Lija e majmunëve shkaktohet nga virusi i lisë së majmunëve, anëtar i gjinisë Orthopoxvirus në familjen Poxviridae; • Lija e majmunëve është sëmundje zoonotike virale që shfaqet kryesisht në zonat tropikale të pyjeve të Afrikës Qendrore dhe Perëndimore dhe herë pas here eksportohet në rajone të tjera; Periudha e inkubacionit...