archive24 Maj, 2022 - 11:29

Shkencë

“Diçka çuditshme po ndodh në universin tonë”, tregon NASA

“Diçka misterioze është duke ndodhur në Universin tonë”, pasi që teleskopi Hubble zbuloi ndryshim të shkallës së zgjerimit të tij që nuk po mund të shpjegohet nga fizikanët e tanishëm. “Diçka misterioze” është duke ndodhur në mënyrën se si universi i jonë është duke u zgjeruar dhe kjo nuk po...
1 2
Page 2 of 2