archive24 Maj, 2022 - 22:43

Lajme

Sheshel ftohet që të dëshmojë në Hagë

Lideri i partisë djathtiste në Serbi, Partisë Radikale Serbe, Vojsllav Sheshel, është thirrur që të dëshmojë para Mekanizmit Ndërkombëtar për Gjykatat Penale, që është pasues i Tribunalit të Hagës. Sheshel konfirmoi për Radion Evropa e Lirë se seanca dëgjimore është caktuar që të mbahet më 1 korrik. Ai po ashtu...
Biznes

Lajm i mirë nga Zvicra

Pagat e punëtorëve të ndërtimit u rritën mesatarisht me 1.5% në vitin 2022 krahasuar me një vit më parë, sipas një sondazhi nga Shoqata Zvicerane e Ndërtuesve të Ndërtuesve (SSIC). Këto shifra u publikuan ndërkohë që negociatat për LKK-në e re janë në ecje të plotë. Në Ticino, paga mesatare...
Biznes

Kompania për pastrimin e tepihëve DIARI, zgjedhja ideale për ju me çmimin më të lirë në treg

Ne shtëpi ose ne zyre tepihu vazhdimisht grumbullon pluhur. Me pastrim sipërfaqësor nuk mënjanohen bakteret dhe mikroorganizmat tjerë, përkundrazi atyre iu mundësohet ambienti për shtim te shpejtuar. Tepihu derisa mos te lahet ne thellësi dhe te dezinfektohet me makina profesionale hap rrugën për shtimin e mikrobeve dhe alergjive te ndryshme....
1 2
Page 1 of 2