archive23 Maj, 2022 - 22:52

Shëndeti

Injektohet pacienti i parë me virusin që vret kancerin

Pacienti i parë është injektuar me virusin “revolucionar” që vret kancerin, pas testeve të suksesshme në kafshë treguan që ai mund të tkurrë tumoret e zorrës së trashë, mushkërive, gjoksit, vezorëve dhe në pankreas. Shkencëtarët janë injektuar pacientin e parë me “virusin që vret kancerin” që kanë vërtetuar që zvogëlon...
Lajme

Lajm me rëndësi për pagesat për gratë lehona dhe fëmijë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve sot ka publikuar një njoftim të rëndësishëm sa i përket administrimit të pagesave për përfituesit e skemave pensionale dhe sociale, shkruan 02 press. Sipas këtij njoftimi data e shpërndarjes së subvencioneve për lehonat është data 25 e çdo muaji. Po ashtu edhe ndarja e...
Biznes

A është zgjidhje tërheqja e parave nga Trusti?

Për disa qytetarë të anketuar nga Radio Evropa e Lirë, tërheqja e një shume parash nga Fondi i Kursimeve Pensionale të Kosovës do të ishte ndihmesë e madhe për të përballuar trendin e rritjes së çmimeve të konsumit. “Të mbulojmë së paku diçka – atë që është shtrenjtuar”, thotë Gyltene...
1 2
Page 1 of 2