archive26 Shkurt, 2022 - 23:41

Lajme

Rusia përjashtohet nga rrjeti SWIFT, u ngrihen asetet oligarkëve rusë

Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen, ka njoftuar se BE-ja janë bashkuar njëzëri rreth vendimit për heqjen e Rusisë nga SWIFT, raporton FranceNews24. Shoqëria për Telekomunikacionin Financiar Ndërbankar në mbarë botën – SWIFT – shërben si ndërmjetës ekzekutues i transaksioneve financiare ndërmjet bankave në mbarë botën. Me përjashtimin...
Lajme

Franca do t’i dërgojë Ukrainës më shumë armë

Gjermania dhe Holanda kanë njoftuar dërgesat e armëve në Ukrainë sot. Tani Franca gjithashtu është zotuar të japë më shumë ndihmë ushtarake. Zyra e Presidentit Macron thotë se Franca do të dërgojë armë dhe karburant, raporton Reuters. Ai shton se do të ndërmarrë gjithashtu veprime kundër “mediave ruse dhe influencuesve”...
Lajme

Medvedev: Kjo do të jetë përgjigja e Rusisë ndaj kërcënimeve të Perëndimit

Pas zhvillimeve dramatike në Ukrainë, ndaj rusëve perëndimi po aplikon vazhdimisht masa ndëshkuese dhe sanksione të ndryshme. Së fundmi, është paralajmëruar, e në shumë vende të perëndimit edhe ka filluar të aplikohet, konfiskimi i pasurisë së miliarderëve rus nëpër shtetet perëndimore, si masë ndëshkuese ndaj agresionit rus, shkruan Interfax, përcjellë...
1 2 3 5
Page 1 of 5