archive17 Janar, 2022 - 23:30

Lajme

Dorëzohet drafti përfundimtar për themelimin e Fondit Sovran

Kryetari i grupit punues për themelimin e Fondit Sovran, Besnik Pula, ka njoftuar se e ka dorëzuar draftin përfundimtar të Koncept Dokumentit për themelimin e Fondit Sovran të Kosovës. “Sot, në emër të Grupit Punues për Themelimin e Fondit Sovran, pata nderin dhe kënaqësinë e veçantë që në Qeverinë e...
Lajme

Kurti uron Njësinë Speciale Intervenuese në 15-vjetorin e themelimit

Në përvjetorin e 15-të të themelimit të Njësisë Speciale Intervenuese, kryeministri Albin Kurti ka vizituar sot kampin e kësaj njësie, me ç’rast shprehu përgëzime për punën, angazhimin dhe kontributin që kjo njësi po bën në mënyrë që në Kosovë të sundojë ligji dhe të ketë siguri për të gjithë qytetarët....
1 2 3 4
Page 1 of 4