archive14 Korrik, 2021 - 23:56

Lajme

Të gjithë mbi 18-vjeçarët në Kosovë mund të vaksinohen

Të gjithë qytetarët mbi 18 vjeç në Kosovë mund të regjistrohen dhe të vaksinohen kundër koronavirusit. Në një njoftim të postuar në Facebook të martën pasdite, Ministria e Shëndetësisë e Kosovës tha se caktimi i terminit është i mundur nga sot. Ministria tha se të interesuarit duhet të regjistrohen paraprakisht...