archive8 Qershor, 2021 - 22:25

Lajme

Kurti për Mlladiqin: Serbia e fshehu dhe e portretizoi si hero, mohimi i krimeve në Kosovë e Bosnje duhet të marrë fund

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka reaguar pas dënimit me burgim të përjetshëm për ish-gjeneralin e ushtrisë jugosllave, Ratko Mlladiq. Dhoma e Apelit e Tribunalit të Hagës konfirmoi sot dënimin e përjetshëm për Ratko Mlladiç. Në vendimin e shkallës së parë, Mlladiç u shpall fajtor për 10 nga 11 pikat...
Lajme

Ky është raportimi i mediave boshnjake për dënimin e kriminelit serb, Ratko Mlladiq

Mediat boshnjake kanë raportuar në kohë reale për seancën gjyqësore ndaj kriminelit serb, Ratko Mlladiq. Atij iu konfirmua dënimi i shkallës së parë me burgim të përjetshëm pasi u gjet fajtor për gjenocid, persekutim, shfarosje, vrasjea, shkelje e ligjeve dhe zakoneve të luftës, dëbimi akte çnjerëzore të zhvendosjes së detyruar,...
1 2
Page 1 of 2