archive5 Maj, 2021 - 18:27

Lajme

Në listën e AAK-së për Prishtinë do të jetë edhe Xhavit Ahmeti

Në garë për Asamblenë Komunale të Prishtinës do të jetë edhe Xhavit (Hamdi) Ahmeti nga fshati Bardhosh, i cili rrjedh nga një familje atdhetare si dhe është aktivist i palodhur i Aleancës për shumë vite me radhë. I diplomuar në Shkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare, kandidatura e tij e pasuron...