archive3 Prill, 2021 - 09:36

Lajme

Këto janë procedurat e zgjedhjes së presidentit

Kuvendi i Kosovës dhe partitë politike duhet të fillojnë procedurat për zgjedhjen e presidentit të ri një muaj para përfundimit të mandatit të presidentit. Në rastin aktual të zgjedhjes së presidentit të ri, sipas Ehat Miftaraj nga Instituti i Kosovës për Drejtësi, procedurat për zgjedhjen e presidentit duhet të fillojnë...
Lajme

Rron Gjinovci: Nëse shkojmë në zgjedhje, VV i merr 89 ose 100 deputetë

Aktivisti Rron Gjinovci, thotë se nëse ndryshohet ligji dhe diasporës i mundësohet me votu nëpër ambasada, zgjedhet presidentja. Mirëpo, siç thotë ai, nëse një gjë e tillë nuk bëhet, atëherë Lëvizja Vetëvendosje, i merr 89 deputetë ose ndoshta 100. “Nëse ndryshohet ligji dhe diasporës i mundësohet me votu nëpër ambasada,...
1 2
Page 2 of 2