archive20 Shkurt, 2021 - 18:46

Lajme

Ja nga kush frikësohet Isa Mustafa se do t’ia marrë partinë

Rezultati më i dobët në historinë e partisë ka tensionuar situatën brenda Lidhjes Demokratike të Kosovës. Teksa po tentohet të gjendet përgjegjësi dhe arsyet që kanë çuar në një rezultat të tillë, kanë filluar edhe përplasjet brenda. Kreu në dorëheqje i partisë, Isa Mustafa, i është kundërpërgjigjur dje Lumir Abdixhikut,...
Lajme

Njoftim më rëndësi për personat e papunë!

Me qëllim të shtimit të përkrahjes për punëkërkuesit në Kosovë si dhe në përpjekje për të lehtësuar barrën e punëdhënësve të sektorit privat në vend, Agjencia e Punësimit e Republikës së Kosovës (APRK) njofton për hapje të thirrjes publike për përfitim nga Programi i Masave Aktive të Tregut të Punës....
Lajme

Xhafer Tahri flet tregon se çfarë ndodhi me studenten në Juridik

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë që është edhe profesor në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin Juridik, Xhafer Tahiri, ka folur për Gazetën Express pas incidentit me një studente të ndodhur në një prej holleve të objektit të Juridikut. Tahiri thotë se studentja në fjalë është kapur duke kopjuar me telefon...
Fun

Njerëzit tashmë po postojnë meme me fotografi të reja nga Marsi

Pas uljes historike në Mars, fotot e para mbërritën nga sipërfaqja e këtij planeti dhe së shpejti ato u ndoqën nga kopertinat që filluan të publikoheshin nga Twitteri, që gjithmonë është aktiv për këtë punë. Kështu që shumë nga këta njerëz filluan të shtonin njerëz të ndryshëm në fotot nga...
1 2 3
Page 2 of 3