archive14 Shkurt, 2021 - 09:49

Lajme

DnV: 3% e vendvotimeve janë hapur me vonesë

Organizata Demokracia në Veprim ka njoftuar se është duke vëzhguar mbarëvajtjen e procesit zgjedhor bazuar në metodologjinë e Numërimit Paralel të Votave (e njohur si PVT), raporton Express. Sipas DnV’së, 3% e vendvotimeve janë hapur me vonesë. Vonesat lidhen me mungesën e materialeve zgjedhore. “Në tërë territorin e Republikës së...
Lajme

Mërgimtari heq borën nga oborri i qendrës së votimit

Një mërgimtar ka përdorur makinën e tij për të hequr borën nga oborri i një qendre të votimit. Bëhet fjalë për Rifat Sertollin nga Malisheva, raporton Express. Pamjet ku shihet Sertolli duke e hequr borën janë bërë pak minuta para hapjes së qendrës së votimit – shkollës “Ismail Qemali” në...
Lajme

Kështu duken rrugët e Kosovës

Në disa komuna të Kosovës qytetarët janë ankuar se janë duke hasur vështirësi në qarkullim për shkak të reshjeve të borës, raporton Gazeta Express. Lexues të Gazetës Express dhe T7 tashmë kanë nisur disa fotografi në redaksi ku shihen se rrugët janë të bllokuara....
1 6 7 8
Page 8 of 8