archive5 Shkurt, 2021 - 19:28

Lajme

Nuk njeh dështime në jetë, Valon Grabovci, njëri nga kandidatët më të përgatitur që i duhet kuvendit të Kosovës

Me sukseset e njëpasnjëshme, përvojën dhe njohuritë që ka për fushën e tij, ekonominë, është momenti i duhur, që Valon Grabovci, tani kandidat për deputet nga PDK, të kontribuoje në politikë. Grabovci i cili është me profesion ekonomist, ka vlerësuar se hyrja në politikë është një sferë e re për...
Lajme

Pasaporta Covi-19, shpëtim apo krijon probleme

Qeveritë dhe zhvilluesit e teknologjive në mbarë botën po eksplorojnë mënyra të mundshme të përdorimit të “pasaportave të vaksinave”, si një mënyrë për të rihapur ekonominë, duke identifikuar personat që janë të mbrojtur ndaj koronavirusit. Megjithatë, ata që zhvillojnë teknologjitë, thonë se mjete të tilla vijnë me pasoja, të tilla...
Biznes

Njoftim më rëndesi nga Bankat e Kosovës për qytetarë

Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës Fehmi Mehmeti dhe Zëvendësguvernatori për Mbikëqyrje Financiare Sokol Havolli, kanë mbajtur një takim virtual me drejtuesit e Shoqatës së Bankave të Kosovës dhe drejtorët e bankave. Në një komunikatë bëhet e ditur se në këtë takim virtual është diskutuar për situatën aktuale...
Lajme

Konjufca: Nëse na kushtëzon BE, e largojmë ambasadën nga Jerusalemi

Kandidati për deputet nga Lëvizja Vetëvendosje, Glauk Konjufca ka folur për raportet me Izraelin nëse Vetëvendosje merr qeverinë. “Vendosja e Ambasadës në Jerusalem tashmë ka ndodhur, mirëpo unë konsideroj se nuk ka qenë politikë e mençur e MPJ dhe ish-kryeministrit Hoti të zhvillojnë politika të jashtme që në njërën anë...
1 2
Page 2 of 2