archive4 Shkurt, 2021 - 22:24

Biznes

Hotelierët i refuzojnë 3 milionë eurot e ndara nga Qeveria

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit e konsideron të pamjaftueshme ndarjen e 3 milionë eurove nga Qeveria për t’i dalë në ndihmë këtij sektori për përballimin e humbjeve të bizneseve. Kryetari i kësaj ode, Hysen Sogojeva, thekson se pandemia COVID-19 ka goditur në mënyrë jo proporcionale industri të ndryshme të ekonomisë...
Lajme

Shala: Qytetarët e Drenicës, dje UÇK – sot PDK

Kandidati për deputet nga radhët e PDK’së, Ferat Shala, sot ka takuar struktura të PDK’së në nëndegët Drenas I, Drenas II dhe në Gllobar, raporton Korrespodenti. Ai përmes një statusi në faqen e tij në facebook, ka thënë se Qytetarët e Drenicës dje UÇK - sot PDK. “Ata kanë ndarë...
Lajme

Grabovci: Isniqi e rikonfirmon mbështetjen për PDK’në

Kandidati për deputet nga radhët e PDK’së, Valon Grabovci, sot ka takuar struktura të PDK’së dhe përfaqësues të institucioneve në Isniq, raporton Korrespodenti. Ai përmes një statusi në faqen e tij në facebook, ka thënë se ka treguar se Isniqi, rikonfirmon mbështetjen për PDK-në, Kryeministrin Hoxhaj, kandidatin qe vjen nga...
Lajme

Ferat Shala takon përfaqësues të institucioneve në Drenas

Kandidati për deputet nga radhët e PDK’së, Ferat Shala, sot ka takuar struktura të PDK’së dhe përfaqësues të institucioneve në Drenas. Ai përmes një statusi në faqen e tij në facebook, ka thënë se ka treguar se po vërehet një përkrahje dhe mbëshetje masovike për programin “Rimëkëmbje” dhe për partinë...
1 2 3
Page 1 of 3