archiveJanar 2021

Lajme

36-vjeçarja nga Skenderaj që punon si taksiste në Prishtinë

Jemi mësuar që profesioni i shoferit të jetë i dedikuar kryesisht për meshkuj. Madje vajza e gra vozitëse të veturave në periudhën e paraluftës në Kosovë janë parë rrallë. Kjo tabu është thyer tashmë në vendin tonë. Tash femrat që kanë profesion vozitjen e mjeteve të transportit po shihen më...
Lajme

Ndërron jetë profesori universitar, Riza Smaka

Ka ndërruar jetë në mëngjesin e sotëm profesori universitar dhe njohësi i së drejtës, Riza Smaka. Profesori i njohur, ka qenë edhe deputet në Kuvendin e Republikës së Kosovës nga viti 2008 deri në vitin 2011. Smaka ishte anëtar i Komisionit për hartimin e Kushtetutës së Republikës së Kosovës. Po...
1 61 62 63
Page 63 of 63