archive28 Janar, 2021 - 09:14

Interesante

Si të ecni mbi akull dhe të mos rrëshqisni?

Sekreti qëndron në teknikën e ashtuquajtur të Pinguinit. Kjo metodë vërtet ka sukses, thonë shkencëtarët gjermanë, duke shpjeguar që torzoja anohet përpara dhe kështu rëndesën e hedh në këmbën e përparme, shkruan Business Insider. Përballë periudhave të mëtejshme të motit të ftohtë që po paralajmërohen për Evropën, shkencëtarët gjermanë kanë...
1 2 3
Page 3 of 3