archive12 Dhjetor, 2020 - 21:49

Lajme

Prindërit të pakënaqur me 1 muaj pushim dimëror në shkolla

Ka mbetur edhe një javë deri tek përfundimi i gjysmëvjetorit të parë të vitit shkollor 2020/2021. Qeveria e Kosovës ka marr vendim ditë më parë që pushimi dimëror të zgjas një muaj. Për këtë vendim të pakënaqur janë prindërit që po shprehin drojën se një shkëputje kaq e gjatë nga...
Interesante

Besimtarët janë më emocionalë, ateistët më inteligjentë

Për shkak të rezultateve të këtij hulumtimi janë të pakënaqur të dy palët! Shkencëtarët amerikanë të Universitetit në Ohajo dhe ata të kolegjit “Babson” në Massachusetts, kanë bërë një hulumtim, rezultatet e të cilit kanë bërë shumë zhurmë! Në të vërtetë, ata kanë zbuluar që besimtarët janë më emocionalë, mirëpo,...
Lajme

Kur do të furnizohet Kosova me vaksinën anti-covid?

Infektologu Ilir Tolaj, në një intervistë për Ekonomia Online ka paralajmëruar se Kosova pritet të furnizohet me vaksinën anti-Covid në gjashtëmujorin e parë të vitit të ardhshëm. Sips tij, vendet në zhvillim ku bënë pjesë edhe Kosova do ta marrin me vonesë vaksinën sesa vendet e fuqishme ekonomikisht, ku vaksinimi...
1 2
Page 1 of 2