Monthly Archives: Nëntor, 2020

spot_imgspot_img

Retrospektivë historie për festën e flamurit

Shkruan: Atdhe Gjoci Dy fjalë për 28 Nëntorin dhe vështirësive të realizimit të Shtetit Shqiptar. Dy rrole të ndara jo vetëm nga pozita, por edhe...