archive25 Tetor, 2020 - 23:20

Interesante

Këto ushqime iu bëjnë “bishë” në shtrat

Ushqimi është një ndër faktorët kryesorë për të rritur dëshirën seksuale dhe kini parasysh që nuk keni nevojë për ndonjë ushqim ekzotik nga vendet e largëta. Çokollata e zezë – rrit nivelin e serotoninës dhe dopaminës në tru, duke përmirësuar humorin dhe duke ulur nivelin e stresit. Spinaqi – është i...
1 2
Page 1 of 2