archive17 Tetor, 2020 - 09:40

Lajme

Këta janë tre kosovarët që vdiqën dje në Gjermani

Policia gjermane të premten për Gazetën Express ka konfirmuar vdekjen e 3 personave në Gjermani duke theksuar se bëhet fjalë për 2 persona me shtetësi kosovare dhe një të tretë për pasaportë zvicerane, por që të tre kanë mbiemrin e njëjtë. Komisari i Policisë, Mark Gmünder, ka treguar edhe inicialet...
1 2 3 4
Page 4 of 4