archive17 Shtator, 2020 - 03:04

ShowBiz

Një trup si Kim Kardashian (FOTO)

Kim Kardashian është e bekuar me famë, pasuri, fëmijë të adhurueshëm, dhe me një fundshpinë, që shumica e vajzave duan ta kenë. Edhe pse nuk publikon shumë foto nga palestra si motra e saj Khloe, Kim i kushton shumë kohë mbajtjes së trupit në formë. “Edhe pse axhenda e saj...
Shkencë

Studimi gjenetik konfirmon këtë veçori te Vikingët

Një studim i ri zbulon se fiset legjendare evropiane Vikinge ishin një grup gjenetikisht i përzier dhe jo skandinavë të pastër. Ata mund të kenë pasur reputacion për tregtinë, gërshetat e famshme apo sulmet vrasëse e grabitëse, por Vikingët kanë qenë shumë më tepër sesa një grup i pastër detarësh...
1 4 5 6
Page 6 of 6