archive6 Shtator, 2020 - 20:57

Lajme

Selmanaj “kapet” live me gazetaren e KTV-së: Pse të transmetohen seriale turke në moment historik për Kosovën

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Driton Selmanaj, gjatë një paraqitje në KTV ka thënë se nuk pajtohet që ky medium ka transmetuar një serial turk, derisa në Uashington Kosova nënshkroi marrëveshje për një sër çështjes, në prani ta presidentit amerikan, Donald Trump. Të premten në Shtëpinë e Bardhë, Kosova ka nënshkruar marrëveshje,...
Op/Ed

Izraeli dhe Kosova

Shkruan: Rexhë Gegaj Njohja e Kosovës nga shteti Izraelit ka një rëndësi të veqant. Kjo njohje është jetike për shtetin tonë të ri dhe me politikë të brisht gjatë kohës së fundit. Izraeli duke ju falënderuar raporteve speciale me SHBA-të, ka një rëndësi të madhe në mardhëniet ndërkombëtare. Është fuqia...
1 2
Page 1 of 2