archive3 Shtator, 2020 - 01:19

Lajme

Trump kërkon shkarkimin e prezantuesit që përdori shprehjen “terroristë” për myslimanët

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, kritikoi dhe kërkoi shkarkimin nga puna të prezantuesit të kanalit televiziv MSNBC, Joy Reid për përdorimin e shprehjes “terroristë myslimanë” në një transmetim. Reid tha në një transmetim televiziv dje se Trump dhe mbështetësit e tij janë radikalizuar, duke thënë se kjo është sikurse “terrorizimi”...
Lajme

Çka do të ndodh nesër në Kosovë?

Për ditën e nesërme, më 03 shtator 2020 janë paralajmëruar të zhvillohen këto ngjarje në Kosovë: Vazhdon intervistimi i kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti. (Ora 9.30) Këshilli i prindërve të fshatrave të Kamenicës mban protestë para MASH. (Ora 10.00) Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj viziton Klinikën e Radiologjisë dhe Klinikën...
1 6 7 8
Page 8 of 8