archive2 Shtator, 2020 - 09:06

Lajme

Nëse e keni kaluar koronavirusin, lexojeni patjetër këtë shkrim

Koronavirusi po vazhdon të përhapet me shpejtësi. Nëse jeni shëruar nga COVID-19, mund të mos keni nevojë të hyni në karantinë ose të testoheni sërish deri në tre muaj, sipas udhëzimeve të fundit të Qendrës së Kontrollit dhe Sëmundjeve Infektive të SHBA-së. Në lidhje me kush duhet të karantinohet, udhëzimet...
1 5 6 7
Page 7 of 7