archive27 Korrik, 2020 - 23:30

Lajme

Hapen fitneset, pishinat e mbyllura dhe sportet individuale

Qeveria e Kosovës ka marr vendim të ndalojë të gjitha tubimet publike, përfshirë ahengjet familjare private. Me masat e reja që hynë në fuqi nga 28 korriku, ndalohet pjesëmarrja fizike e qytetarëve në aktivitetet fetare në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës. Sipas vendimit, pritet të lejohen vetëm fitueset,...
Lajme

“Të gjithë ata që rrinë më shumë se 2 ditë jashtë Kosove, obligohen të vetë-izolohen për kaq ditë”

Qeveria e Kosovës së bashku me Ministrinë e Shëndetësisë kanë marrë disa masa të reja në kuadër të parandalimit të përhapjes së koronavirusit. Klan Kosova posedon dokumentin me vendimet e ashpërsimit të masave ku njëra ndër to është edhe ajo për vizitorët e vendeve fqinje si Shqipëria, Maqedonia e Veriut,...
Lajme

SHBA jep lajmin e madhe për vaksinën

Kompania bioteknike amerikane, Moderna, tha se ka nisur fazën e tretë të testimit të një vaksine kundër koronavirusit, pas dy testimeve të tjera të suksesshme. Në fazën e tretë, rreth 30,000 vullnetarë, që gëzojnë shëndet të tmirë, do të marrin dy doza të vaksinës, në çdo 28 ditë, për të...
1 2 3 5
Page 1 of 5