archive15 Korrik, 2020 - 09:05

Lajme

Izraeli zbuloi antitrupa që neutralizojnë coronavirusin

Instituti i Izraelit për Kërkime Biologjike (IIBR) dhe Ministria e Mbrojtjes e Izraelit njoftuan se faza e zhvillimit të një antitrupi që do të ishte efektiv në neutralizimin e SARS-Cov-2, i njohur si coronavirus, ka përfunduar. Përmes llogarisë në Twitter, Ministria e Mbrojtjes e Izraelit konfirmoi zhvillimin e anitrupit që...
Lajme

Prishtinasve u kërkohet vendosja e maskave në mënyrë të pazakontë

Mesazhi për ta vendosur maskën në mënyrë që të parandalohet infektimi me Koronavirus, në Prishtinë ka filluar të jepet edhe përmes një mënyre të çuditshme. Nëpër shtyllat e rrugëve të kryeqytetit janë vendosur disa afishe të llojit të njoftimeve si kur dikush ndërron jetë. Kështu, iniciatori anonim i kësaj vepre...
1 6 7 8
Page 8 of 8