archive6 Korrik, 2020 - 09:09

Lajme

Testin për Covid-19 nga sot mund të kryejm edhe në këto klinika

Laboratoret private dhe institucionet tjera private shëndetësore do të licencohen nga Ministria e Shëndetësisë për të kryer teste për COVID-19, shkruan Gazeta Sinjali. Kjo është një nga pikat e vendimit të djeshëm të Qeverisë së Kosovës që po synon që t’i rris kapacitetet edhe me personel shëndetësor. Këtu do të...
Lajme

Hyjnë në fuqi masat e reja, këto gjëra kufizohen prej neser

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti ka thënë se nga nesër hyjnë në fuqi masat e reja kundër koronavirusit, ku do të kufizohet lëvizja dhe dalja nëpër kafene, shkruan Gazeta Metro. Hoti nuk ka treguar se çfarë është diskutuar në mbledhjen e Qeverisë, vetëm ka thënë se ato hyjnë në fuqi...
Lajme

Qeveria sapo ka miratuar masat e reja kundër koronavirusit

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për masat e reja për luftimin e pandemisë Covid-19. Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbledhjen e dhjetë të saj (mbledhje elektronike), me kërkesën e kryeministrit Avdullah Hoti dhe në pajtim me Rregulloren e Punës së Qeverisë. Me propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë,...
1 4 5 6
Page 6 of 6