archive19 Qershor, 2020 - 16:38

Lajme

Njoftim për të gjithë pensionistët e Kosovës

Me qëllim të parandalimit të COVID-19, zbatimit të masave të MSH/IKSHP përkatësisht Qeverisë së Kosovës, në mbrojtjen e shëndetit të tyre, Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, njofton të gjithë pensionistët, se deri në kalimin e situatës pandemike, nuk janë të obliguar të paraqiten në zyrat e pensioneve për t’u...
Lajme

Nëse e shihni këtë person, lajmërojeni policinë

Policia e Kosovës – Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore Prizeren- dega Suharekё, Gjykatës Themelore Gjakovё dhe Gjykatës Themelore Gjakovё-dega Malishevё, me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon: Kërkesë...
ShowBiz

Rikthehet rasti i Loredanës, merret në pyetje nga prokurori

Reperja kosovare, Loredana Zefi është rikthyer bashkë me temën e skandalit që bëri bujë të madhe vitin e kaluar. Ajo dje është marrë në pyetje në zyrën e prokurorit publik në Luzern të Zvicrës. Loredana u shfaq në Prokurorinë e Luzernit në një veturë me targa gjermane, e shoqëruar nga...
1 2 3 4 5 6 8
Page 4 of 8