archive25 Maj, 2020 - 13:14

Lajme

A ka të korruptuar në PDK, flet Xhavit Haliti

Anëtari i Kryesisë së PDK-së, Xhavit Haliti, përveç situatës politike në Kosovë ka folur edhe për korrupsionin brenda partive politike. Haliti tha se në secilën parti që ka qenë në pushtet ka të korruptuar. “Gjithkund ka njerëz të korruptuar. Nëse themi që në një parti që ka qenë në pushtet...
précis

Me fat u koftë Bajrami! – Kofsh shndosh edhe ty me fat!

Nga Rrahman Paçarizi - Me fat u koftë Bajrami! - Kofsh shndosh edhe ty me fat! Dhe duart e vockëla zgjateshin për të mbledhë bombona turlifare, të larmë bardhekuq, të larmë bardhegjelbër, me mbështjellës të kaftë, të kuq, të verdhë, ngjyrari, bojëgjake, po edhe pa mbështjellës fare e ndonjëherë edhe...
1 2
Page 2 of 2