archive17 Maj, 2020 - 02:24

Interesante

A do të sjellë pandemia e Covid-19 fundin e punës në zyrë?

Kalimi tek puna në distancë, ose nga shtëpia, si pasojë e pandemisë së koronavirusit, mund të bëjë që kompanitë të fillojnë të reduktojnë hapsirat e zyrave, ç’ka do t’i kursente atyre para por jo domosdoshmërisht do të përmirësonte produktivitetin mes stafit. Lejimi nga bizneset që stafi të punojë nga shtëpia...
Lajme

Ja kur do të shpërndahen paratë e vonuara nga pakoja emergjente

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti ka thënë se të gjitha pagesat nga pakoja emergjente do të ekzekutohen javën e ardhshme. Kurti përmes një konference per media tha se vonesat janë procedurale. Ai theksoi se mjetet janë të ndara dhe do të ekzekutohen javën tjetër. “Sa i përket pakos emergjente fiskale,...
1 2 3
Page 3 of 3