archive17 Maj, 2020 - 22:32

Lajme

Qeveria e Kosovës ndriçohet me ngjyrat e komunitetit LGBT

Ndërtesa e Qeverisë së Ksoovës është ndriçuar me dritat e flamurit të komunitetit LGBT. Përkundër që njëherë ky veprim i qeverisë ishte anuluar, megjithatë është vendosur që ndërtesa e ekzekutivit të ndriçohet me flmaurin e LGBT në shenjë përkrahje me këtë komunitet. “Sonte Qeveria e Kosovës është ndriçuar me ngjyrat...
Lajme

Aksion simbolik në Prishtinë kundër shembjes së Teatrit në Tiranë

Një aksion simbolik është duke u mbajtur para Teatrit Kombëtar në Prishtinë, në shenjë solidarizimi me artistët në Shqipëri, të cilët po protestojnë kundër shembjes së ndërtesës së Teatrit Kombëtar Shqiptar. Përafërsisht 50 persona kanë qëndruar para teatrit me maska dhe me pankarta në të cilat kishte mbi shkrime si:...
ShowBiz

Vjet u shpall Miss Anglie, ja me çfarë merret sot

Kur në gusht të vitit 2019 u kurorëzua si Miss Anglia, Bhasha Mukherjee deklaroi se aktiviteti si modele do të ishte thjesht një aventurë e vogël në jetën e saj. Në fakt, 24-vjeçarja, e diplomuar në mjekësi, punonte në Pilgrim Hospital në Boston, e diplomuar në Lincolnshire, dhe nuk kishte...
Lajme

Ja cilat kategori do të fitojnë nga pako e dytë emergjente

Ende nuk kanë nis të implementohen të gjitha masat e Pakos Emergjente Fiskale edhe pse nevojat emergjente të bizneseve dhe qytetarëve janë të mëdha pas masave shtrënguese të ndërmarra për parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Përveç masës së 3-të për pagat e punëtorëve, bizneset të cilat kanë pasur vështirësi financiare...
1 2 3
Page 1 of 3