archive8 Maj, 2020 - 22:51

Lajme

Indi: Burgim i përjetshëm për infektim të qëllimshëm me koronavirus

Shteti verior në Indi, Uttar Pradesh ka miratuar një ligj të përkohshëm që lejon shqiptimin e dënimit me burgim të përjetshëm, nëse një person shkakton vdekjen e dikujt duke e infektuar qëllimisht me sëmundjen Covid-19, që shkakton koronavirusi. Sipas ligjit të miratuar të mërkurën, dënimi për “infektim të qëllimshëm” me...
Lajme

Kur do të hapen xhamitë në Kosovë?

Bashkësia Islame e Kosovës ka respektuar çdo vendim të Ministrisë së Shëndetësisë dhe Institutit Kombëtar të Shëndetësisë publike, duke mbyllur edhe xhamitë nëpër gjithë territorin e Kosovës. Kryeimami Sabri Bajgora ka thënë se me lehtësimin e masave të marra kundër COVID-19, edhe BIK-u do të fillojë të hap xhamitë në...