archive26 Shkurt, 2020 - 07:21

Lajme

Haradinaj: Pas vdekjes së Ibrahim Rugovës s’pati më vrasje politike

Nasim Haradinaj, nënkryetar i OVL të UÇK-së, ka thënë se në fillim ka pasur shpresë në Ibrahim Rugovën. Në Interaktiv të KTV-së, ka thënë se e ka votuar dhe e ka ndihmuar ta ndërtojë LDK-në në pjesën e Deçanit. Thotë se është ndër të parët që është aktivizuar në LDK....
1 3 4 5
Page 5 of 5