archive13 Shkurt, 2020 - 23:53

Lajme

Në Kosovë rreth 100 mijë persona kërkojnë punë

Sipas statistikave të publikuar nga ASK, në Kosovë janë të regjistruar afro 100 mijë punëkërkues. Këto statistika janë nga qershori i vitit 2018. Në atë kohë ishin 96 mijë e 709 persona ishin të regjistruar për të kërkuar punë. Qyteti me më së shumti punëkërkues është Prizreni. Në këtë qytet,...
Lajme

​Arrestohet kryesuesi i Bordit të Drejtorëve – Trafiku Urban në Prishtinë

Në tri operacione të ndara, policia arrestoi gjashtë të dyshuar Policia e Kosovës, Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsion (DHKEK), në tri lokacione të ndryshme, në tri raste të ndara, arrestoi gjashtë të dyshuar, nën dyshim për përfshirje në veprimtari penale. Pas pranimit të Urdhër Kontrollit të lëshuar...
1 2 3 5
Page 1 of 5