archive22 Janar, 2020 - 09:34

Lajme

ECMWF: S’ka më dimër në Evropë!

Në pjesën e tanishme të dimrit, i cili filloi më 22 dhjetor, ne ende nuk kemi pasur një ciklon të vetëm dhe as borë të konsiderueshme. Sipas parashikimit mujor të shërbimit meteorologjik të motit ECMWF të publikuar në faqen e EFFIS sot, dimri në Evropë ka mbaruar. Konkretisht, një devijim...
Lajme

Fillojnë hetimet pas dyshimeve për shitjen e mishit të kalit

U raportua se po shitet mish kali në Kosovë, institucionet po hetojnë rastin. Në Japoni, është krejt e zakonshme që njerëzit të ushqehen me mish kali. Madje thuhet se japonezët e pëlqejnë mishin e kalit po aq sa edhe sushin; ushqimin tradicional te tyre. Ata e preferojnë të prerë hollë...
1 2 3 4
Page 4 of 4