archive16 Dhjetor, 2019 - 03:31

ShowBiz

Përfundon seriali SHPK Nazi

Aktualisht është një nga serialet më të shikuara në vendin tonë. Një prodhim artistik me plot batuta e personazhe interesante, u bë pjesë e pandashme në çdo familje. Por, duket se këtij seriali i ka ardhë fundi, të paktën kështu ka bërë të ditur Ard Islami, përcjellë Indeksonline. Ai ka...
précis

Berisha – etnonimi i mbijetuar që na lidhë me ilirët antik

Nga Adem Breznica, profesor i Historisë Berisha është fisi më i vjetër shqiptar që dëshmon lidhjen dhe kontinuitetin iliro-arbëroro-shqiptar qysh nga Antika deri më sot. Rrënja e këtij emri është "ber", "bar", e cila rrjedh nga metateza e etnonimit "arb" (arban - fisi alban, shek. II); Emër tjetër fisi shqiptar...
Lajme

Kamera kap një tufë derrash të egër në Gërmi

Një tufë derrash të egër është incizuar teksa lëvizte në Parkun e Gërmisë në Prishtinë në fund të muajit nëntor. Grupi i adhuruesve të botës së egër, që mblidhen në faqen “Gërmia Park Wildlife” në Facebook, ka thënë se kjo video tregon suksesin e Komunës së Prishtinës dhe Drejtorisë së...
1 2 3 4
Page 4 of 4