archive5 Tetor, 2019 - 03:11

Lajme

Këtu mund të shihni se në cilin vend do të votoni

Më 6 tetor ditë e dielë, qytetarët e Kosovës do t’iu drejtohen kutive të votimeve për të votuar kandidatët e tyre të preferuar për deputetë si dhe njërin nga kandidatët për kryeministër të ardhshëm të Kosovës. Në këto zgjedhje, gjithsej numri i votueseve është 1,937,868, kurse në garë janë 25...
1 3 4 5
Page 5 of 5